Heerlijke gerechten bereiden, dat is gemakkelijk!

De beste recepten zijn niet noodzakelijk de ingewikkeldste.

Heerlijke gerechten bereiden, dat is gemakkelijk!

Mijn man en ik vinden het leuk om te koken voor ons gezin.

Maar we kunnen niet altijd in de stemming zijn om uren in de keuken te staan, te experimenteren met ingrediënten en temperaturen, om ervoor te zorgen dat alles perfect smaakt. Soms moeten we gewoon iets snel op tafel kunnen zetten. We komen misschien laat thuis van het werk en de kinderen rammelen van de honger. In die situaties warmden we gewoon een diepvriesmaaltijd op in de microgolfoven en de zaak was geregeld.

Maar sinds we onze nieuwe keuken hebben, hebben we een manier gevonden om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten die niet veel tijd in beslag neemt. Het is een Aria keuken van Indesit: prachtige inbouwapparaten met een moderne en elegante look.

Een charmant en mooi design.

Onze Aria oven is uitgerust met een geniale functie: Turn&Cook. En dat is inderdaad alles wat we hoeven te doen—aan de knop draaien en de oven doet de rest.

De oven kookt ingrediënten tot in perfectie zonder dat we alles de hele tijd in de gaten hoeven te houden. En we zitten ook nooit zonder recepten! Turn&Cook biedt 80 verschillende recepten en kookt ze tot in perfectie.

Vaarwel diepvriesmaaltijden. Welkom gezonde, eenvoudig te bereiden en smakelijke maaltijden!