Alle mama’s hebben meer tijd nodig

Het goed beheren van uw tijd is het goed beheren van uw leven.

Alle mama’s hebben meer tijd nodig

Ik ben niet een van die moeders die je in de tijdschriften ziet. Mijn haar zit niet 100% van de tijd perfect en ook mijn make-up niet.

Ik ben een echte moeder, met echte problemen die moeders hebben.

Gelukkig zijn het allemaal kleine problemen. Ik heb gewoon niet veel tijd. En ik droom ervan om de lotto te winnen. Tja, waarom niet! Als we een beetje meer geld hadden, zou dat echt goed zijn.

Ik heb kleine problemen, net als iedereen. Maar voor mij is het erg belangrijk om goed om te gaan met tijd en geld. Dat zorgt ervoor dat ik beter kan genieten van het leven. 

Het begint bij de basis: uw huishoudapparaten. Die moeten er zijn om u te helpen en niet om u te belemmeren. Na het zoeken op internet vonden we de Indesit eXtra vaatwassers. De juiste prijs, de juiste functies.

Neem bijvoorbeeld de uitgestelde startfunctie. Hiermee kunt u uw vaatwasser op elk gewenst moment van de dag starten. Als er iets is dat me stoort, dan is het wel een aanrecht met een stapel  vuile vaat.

De vuile vaat stapelt zich op, van ‘s morgens tot ‘s avonds.

Nu plaatsen we de vuile vaat in de vaatwasser. Dat doen we na elke maaltijd of elk tussendoortje.

En ‘s nachts terwijl we rustig slapen, doet onze Indesit vaatwasser zijn werk! Het is een heerlijk gevoel om ‘s ochtends een opgeruimde keuken binnen te stappen met een fonkelende vaat!

Bovendien besparen we nog geld ook dankzij het nachttarief. En onze vaatwasser verbruikt zeer weinig water en energie.

Om de optelsom te maken: Ik besteed minder tijd aan afwassen, de rekeningen zijn lager en onze keuken is netter! Een klein beetje extra tijd en een beetje extra besparen zijn de ingrediënten om meer te genieten van het leven!

Dus onthoud: Het goed beheren van uw tijd is het goed beheren van uw leven :)

Hier vindt u meer informatie over het Indesit eXtra gamma.