Weinig ruimte beschikbaar? Optimaliseer!

Beperkte ruimte betekent niet beperkte mogelijkheden.

Weinig ruimte beschikbaar? Optimaliseer!

We hebben in ons huis maar weinig ruimte over. Elke hoek lijkt te staan volgepropt met meubels, peuterspeelgoed en allerlei spullen waarvan we ons niet eens kunnen herinneren dat we het gekocht hebben of nodig hadden.

Gezien onze beperkte ruimte moesten we slim zijn bij het kiezen van onze apparaten. Onze regel is: ze moeten betaalbaar zijn, efficiënt en als het even kan er nog goed uitzien ook.

Neem de wasmachine. We hebben lang gezocht naar de juiste wasmachine voor ons. Bovendien sprak ons het idee van een was-droogcombinatie ook wel aan, maar we wisten dat we daarmee een gat in ons budget zouden slaan. Maar na veel zoeken en rondvragen, vonden we de Indesit Innex was-droogcombinaties. Bingo!

Maar het belangrijkste is of het binnen ons budget past en in onze piepkleine wasruimte.

Hoewel hij er een hekel aan heeft om het toe te geven, huishoudapparaten zijn een compleet mysterie voor mijn man. Maar zelfs hij kan nu wasprogramma’s starten. De progamma’s zijn duidelijk aangegeven en intuïtief weten we onmiddellijk de functie van de weinige knoppen op het bedieningspaneel.

Het klopt dat er een heleboel programma’s zijn, maar ze zijn allemaal superhandig. Mijn favoriete programma is 45’ Wash&Dry. Dit programma doet wat de naam doet vermoeden: wassen en drogen in 45 minuten met een perfect resultaat!

Wanneer we een beetje vrije tijd hebben (een zeldzaamheid op zich...), gaan we graag uit met vrienden. Soms zorgen sigarettenrook en vochtigheid voor nare geurtjes in onze kleren, zonder dat ze echt vuil zijn. Dan gebruik ik het AirFresh-programma: dit programma frist onze kleren op en verwijdert de nare geurtjes.

Ik zei net al dat ik de voorkeur geef aan apparaten die er mooi uitzien. De Indesit was-droogcombinatie is ontworpen door de beroemde Italiaanse designer Giorgetto Giugiaro. Het is een stijlvol apparaat!

Kortom, als u weinig ruimte heeft betekent dit niet noodzakelijk dat u weinig keuze heeft of dat u met minder kwaliteit genoegen moet nemen.
Wij zijn ontzettend blij met onze was-droogcombinatie van Indesit!

Hier vindt u meer informatie over de was-droogcombinaties van Indesit.