Soms is kleiner echt beter

Wanneer er weinig beschikbare ruimte is, ga dan voor minder groot, maar niet voor minder kwaliteit.

Soms is kleiner echt beter

Ik weet nog dat mijn man en ik een keer uitgeput in de zetel vielen na een dag van hard werken, huishouden doen en op onze kleine dochter van twee jaar oud letten. Op die momenten dachten we weleens hardop dat het geweldig zou zijn dat ze al groot zou zijn en wij het huis voor onszelf zouden hebben.

Natuurlijk dachten we dat niet echt. Deze gedachte kwam enkel bij ons op wanneer we erg moe waren. Meer niet.

In ieder geval is die tijd inmiddels wel aangebroken. Onze kleine meid is groot geworden en staat op het punt om naar de universiteit te gaan. Nu wensen we dat we terug naar de tijd zouden kunnen gaan toen ze nog een peuter was!

Ze vond een klein (heb ik al gezegd dat ik met klein ook echt klein bedoel) appartement dat ze met haar beste vriendin gaat delen. Het is niet veel groter dan de kamer waarin ze is opgegroeid, maar ze zijn allebei dolenthousiast.

Dus vroeg ze mij hen te helpen. Mijn eerste advies was: zorg voor een vaatwasser. Het is gewoon de belangrijkste regel om in goede vrede een woonruimte te delen. Geen vaat af te wassen = 90% minder gekibbel Gegarandeerd.

Het enige probleem was om een vaatwasser te vinden die in deze krappe ruimte past.

Ik sprak met wat vrienden en zocht op internet totdat ik de oplossing gevonden had. De smalle vaatwasser van Indesit, dat was precies wat we nodig hadden.

Met een compacte breedte van slechts 45 cm is deze Indesit vaatwasser smal genoeg voor dit type appartement. Er is zelfs nog wat ruimte over voor andere zaken te plaatsen!

Omdat we een krap budget hadden, maakten we ons een beetje zorgen over de prijs, die uiteindelijk heel betaalbaar bleek te zijn.

Bovendien is de vaatwasser uitgerust met allerlei programma's en functies die ze handig zullen vinden: snelle programma's, functies voor een halfvolle vaatwasser en nog veel meer.

Mijn kleine meid, zoals mijn man haar nog steeds noemt, kan voor de juiste prijs vertrouwen op een betrouwbaar en efficiënt apparaat zonder onnodige functies.

Het mooiste is nog dat ze geen ruzie zullen maken over wiens beurt het nu weer is om de afwas te doen.

Hier vindt u meer informatie over de compacte vaatwassers van Indesit.