Kleine ruimtes, vindingrijke tips

Veranderingen maken deel uit van ons leven.
Hierbij enkele tips om met deze veranderingen vindingrijk om te gaan.

Kleine ruimtes, vindingrijke tips

Onze dochter is groot geworden: 18 jaar al! Vandaag verlaat ze het huis voor haar studies. We kunnen het nog steeds niet geloven dat ze volwassen is en dat ze ver van ons gaat wonen…

En we kunnen er niets aan doen.

Ze vroeg mij haar te helpen bij het inrichten van haar nieuwe kleine appartement. Als ik overigens "klein" zeg, dan bedoel ik ook klein. Het is niet veel groter dan de kamer waarin ze is opgegroeid. Maar het is niet te duur en het ziet er echt wel gezellig uit. Belangrijker nog is dat zij het geweldig vindt.

Zelfs al weet ze nog niet helemaal hoe ze het zal inrichten, hebben we reeds over het belangrijkste nagedacht.

De koelkast bijvoorbeeld. Wegens gebrek aan ruimte in de keuken is dit niet zo eenvoudig. We moesten iets kleins hebben, maar toch met voldoende capaciteit. Ik wilde ook een robuust, betrouwbaar en energiezuinig apparaat: zoals alle studenten heeft onze dochter een klein budget en is besparen op rekeningen belangrijk.

Na een beetje op internet gekeken te hebben en met wat vrienden gesproken te hebben, kozen we voor een prachtige onderbouw koelkast van Indesit. We zijn er erg blij mee!

Voor zo'n compact apparaat is er toch veel ruimte in de koelkast: het vriesvak en de groentelade zijn groot en zelfs in de deur zijn er vakken voorzien. De glazen legplateaus zijn bovendien stevig én elegant. En, als kers op de taart, de koelkast is uitgerust met een antibacteriële filter om de voedingswaren langer te bewaren. Minder verspilling betekent meer besparingen: perfect voor onze kleine meid!

De draairichting van het openen van de deur kan ook gewijzigd worden. Erg handig in een zeer kleine ruimte: zo stoot de deur niet tegen ander meubilair.

Hier vindt u meer informatie over de compacte onderbouwkoelkasten van Indesit.