Quality time in de keuken

Het werkelijke hart van uw huis is de keuken.

Quality time in de keuken

We hebben de laatste tijd naar te veel kookprogramma's gekeken.

Mijn man en de kinderen laten tijdens onze gesprekken zo nu en dan woorden uit de Franse en Italiaanse keuken vallen. Ze weten zelfs hoe ze “crème fraîche” moeten spellen. Leuk! We dagen elkaar uit om de heerlijkste gerechten te maken en om gezonder te eten.

De keuken is een gezamenlijk slagveld en/of speelplein geworden. En ik vind het heerlijk. Ik heb de keuken altijd het werkelijke hart van het huis gevonden. Als "we zijn wat we eten", dan is de keuken de plek waar we besluiten wie we zijn.

We hebben onze keuken uitgerust met de Aria inbouwapparaten van Indesit. Onze keuken ziet er fantastisch uit: alle apparaten vullen elkaar perfect aan en hebben een elegante en moderne uitstraling. Elk apparaat is verschillend maar samen vormen ze een harmonieus geheel in uw keuken.

Er is voor elk wat wils: mijn man bereidt gebraad in de oven, mijn dochter stoomt groenten… en mijn zoon houdt van de microgolfoven. We koken, we eten en we beleven samen mooie momenten in de keuken.

We koken, eten, lachen en hebben een geweldige tijd.

Met de Aria inbouwapparaten is alles gemakkelijker. Neem bijvoorbeeld de inductiekookplaat. Ik ben gek op de veelzijdigheid die de kookplaat biedt, waardoor we potten en pannen van alle vormen en afmetingen kunnen gebruiken. En het is super gemakkelijk schoon te maken.

De oven biedt allerlei kookmethodes en functies die eenvoudig te gebruiken zijn.

Turn&Cook is zo'n functie. Deze functie doet precies wat de naam doet vermoeden: draai aan de knop en binnen een uur staat  er een heerlijk gerecht op tafel. Vroeger maakten we ruzie over wie de oven moest schoonmaken, maar deze oven is uitgerust met kleine, slimme verbeteringen die het leven een stuk eenvoudiger maken. Zoals bijvoorbeeld de kantelbare grill of het uitneembare glas van de ovendeur.

Net als iedereen, dacht ik dat het onmogelijk was om een 4 sterrengerecht klaar te maken in de microgolfoven. Ik had het mis! Onze Aria microgolfoven bereidt gerechten tot in perfectie. Met onze oude microgolfoven waren gerechten koud aan de ene kant en overgaar aan de andere kant.

Onze keuken: druk, rumoerig en rommelig.

Maar tevens de meest geliefde plek in huis - de plek waar we het dichtst bij elkaar staan :)