Nieuw huis? Tijd voor een feestje :)

Verhuizen was stressvol maar noodzakelijk.
Tijd voor een feestje nu om ons nieuwe huis in te zegenen!

Nieuw huis? Tijd voor een feestje :)

We waren echt dol op ons vorige huis.

Het was het eerste huis waar we als stel introkken, het eerste huis dat we samen hadden ingericht. Maar bovenal het huis waar we een gezin vormden en als wonder der natuur van twee naar drie personen gingen. Maar toen kwam ook nog onze kleine meid. Plotseling, en net zo magisch, waren we met ons vieren. Het werd tijd om de waarheid te accepteren: we waren uit ons huis gegroeid.

Het werd tijd om te verhuizen. Dus met weemoed enerzijds en opwinding anderzijds gingen we op zoek naar een nieuw huis.

Maar nu is het zover - een paar maanden later zitten we in ons nieuwe huis. We voelen ons natuurlijk nog niet helemaal thuis. We moeten in het donker bijvoorbeeld over de muren strijken om de lichtknoppen te vinden. Maar dat komt nog wel: nu is het nog een huis. Nog even en dan is ook dit huis onze thuis.

Daarom organiseren we een housewarming. Het zal ons goed doen om al onze vrienden te ontvangen in onze nieuwe stek!

Daar staan we dan, sommige spullen nog in dozen, wachtend tot onze vrienden komen.

Ja, het is nog steeds een warboel. We weten nog niet waar we al onze kleren gaan opbergen, maar één ding weten we zeker: de keuken is klaar voor dit gezellige diner met vrienden. Eigenlijk was de keuken de eerste ruimte die we hebben aangepakt en opnieuw hebben ingericht. Zelfs nu we achter de kinderen aan rennen om ze aangekleed te krijgen, werpen we tevreden een snelle blik op onze vaatwasser.

Zonder vaatwasser, geen housewarming!

We hebben gekozen voor een Indesit eXtra vaatwasser. Die is robuust, gebruiksvriendelijk en werkt doeltreffend! Er is voldoende ruimte om de vaat van 14 personen af te wassen. Dat is perfect, want vanavond zijn we met 12.

Dit juweeltje heeft alle programma's en opties die we nodig hebben: uitgestelde start, Eco-programma, Halve lading, Intensief programma… De bovenkorf kan zelfs verwijderd worden om een binnenhoogte van maar liefst 53 cm te creëren.

In ieder geval is het ons op de een of andere manier gelukt om de kinderen aangekleed te krijgen. En de eerste gasten zijn toegekomen… Laat het feestje beginnen!

En ja, we beginnen ons al thuis te voelen.

Hier vindt u meer informatie over het Indesit eXtra gamma.