Life Proof tip: wees slim

Het gezinsleven is complex. Ontdek hier slimme oplossingen die u helpen de dag met de glimlach door te komen.

Life Proof tip: wees slim

Twee kinderen, een voltijdse baan - dat is veel!

Mijn man en ik proberen alle zeilen bij te zetten, maar dat is niet altijd even makkelijk. Ontelbare dingen die nog gedaan moeten worden en nooit genoeg tijd. Vlak na de komst van onze kleine duivel...eh engel nummer 2, realiseerde ik dat ik twee opties had: a) wegvluchten naar een afgelegen tropisch eiland en b) op zoek gaan naar een slimmere manier om met onze tijd en onze taken om te gaan. Hoe aantrekkelijk optie "a" ook lijkt, opteerde ik natuurlijk voor optie "b". Dat is wat moeders doen, toch?

We hebben veranderingen gedaan. Slechts kleine dingen, maar die wel het verschil maakten.

Neem bijvoorbeeld het verschonen van de luiers: voorheen moest ik de baby naar de badkamer dragen, wat inhield dat ik onze oudste even alleen moest laten als mijn man niet thuis was. Dit leidde vaak tot allerlei problemen, bijvoorbeeld muurschilderingen die onverwachts in de huiskamer op het behang verschenen…

Dus heb ik kleine, eenvoudige verschoonplekken in het huis gecreëerd. Niks bijzonders, gewoon natte doekjes, een handje vol schone luiers en een mat om de luier op te verschonen. Zodat ze altijd binnen handbereik zijn, telkens wanneer een luier verschoond moest worden. Dat is zo veel eenvoudiger! En sindsdien moeten we geen muren meer schoonmaken.

Wij houden van eenvoudige en snelle oplossingen. En dat principe geldt ook voor onze huishoudapparaten.

We hadden bijvoorbeeld een nieuwe koel-vriescombinatie nodig. Gewoon een robuust en betrouwbaar apparaat uitgerust met alleen functies die we ook echt nodig hadden.

Na een lange zoektocht kwamen we uit bij een eXtra koel-vriescombinatie van Indesit. En we zijn er erg blij mee!

Wanneer een koelkast te vol is, verliezen we tijd om te vinden wat we zoeken. Maar deze koelkast heeft een vernuftige handige oplossing: uitschuifbare legplateaus, net als de lades van klassieke meubels!

Ik haat verspilling! Maar de Flexi Use Box van mijn Indesit koel-vriescombinatie helpt dit te voorkomen. Deze kleine box kunt u overal plaatsen: in de zone tussen -1 en 2°C voor vlees en vis te bewaren en in de zone tussen 4 en 6°C voor fruit en groenten te bewaren... Versheid en smaak worden langer behouden.

Nog een handige tip: het diepvriesgedeelte is moduleerbaar. Voor het bewaren van een grote kip bijvoorbeeld, kunt u gewoon een lade verwijderen om meer ruimte te creëren.

En er zijn nog een heleboel andere handige functies… We gebruiken ze allemaal omdat ze echt het leven eenvoudiger maken.

Inderdaad, Indesit is de slimste keuze!

Hier vindt u meer informatie over de eXtra koel-vriescombinaties van Indesit.