2 seconden, 1 knop,
0 problemen

Als het om huishoudapparaten gaat geldt: hoe eenvoudiger, hoe beter!

2 seconden, 1 knop,
0 problemen

Ik moet iets opbiechten. Iets wat voor een man nogal ongemakkelijk is.

… huishoudapparaten zijn een compleet mysterie voor mij! Zo, dat is er uit.

Laptop maakt geen verbinding? Daar draai ik mijn hand niet voor om. Een lek onder de gootsteen in de keuken? Dan ben ik de juiste persoon. Een kader aan de muur ophangen? Zeg maar waar. Maar als het om de programma's van een wasmachine gaat... dan ben ik verloren. Maar dan ook hopeloos verloren.

Dat is een probleem. Maar als je weet dat mijn vrouw zwanger is van ons tweede kindje, dan is het meer dan een probleem. Omdat het de bedoeling is dat ook ik de handen uit de mouwen steek zodat zij zich kan concentreren op het kleine wonder dat in haar buik groeit. Maar telkens weer sta ik opnieuw met een volle wasmand in mijn handen naar de wasmachine te staren alsof het een soort mysterieus raadsel is.

Dus deed ik wat elke zichzelf respecterende doe-het-zelver zou doen. Te rade gaan op internet.

En daar vond ik precies waarnaar ik op zoek was: het Innex gamma van Indesit. Na een paar clicks en enige tijd wachten stond onze nieuwe wasmachine voor mijn neus. De bediening ervan was net zo simpel als 1-2-3, met de speciale Push&Wash-knop.

Wasgoed in de machine stoppen en op één knop drukken. Dat is alles. Maar dan ook letterlijk alles.

Het is niet nodig om bij elke nieuwe was steeds opnieuw een programma in te stellen of aan knoppen te draaien. En 45 minuten later is de was perfect schoon.

Natuurlijk heeft onze Indesit Innex wasmachine talloze andere programma's en functies (ECO-programma, Anti-geurprogramma, een inductiemotor en nog veel meer). Ik weet zeker dat mijn vrouw ze allemaal zal proberen.

En ik? Ik ben perfect blij met de Push&Wash-knop.

Het beste is nog dat mijn vrouw kan ontspannen nu ze weet dat ik de klus klaar. Dankzij de Indesit Innex wasmachine kan ik er ook nu voor haar zijn.

Hier vindt u meer informatie over het Innex gamma van Indesit.