Ruimte tekort? Kies dan het juiste apparaat!

Voldoende ruimte is essentieel voor een gezin.

Ruimte tekort? Kies dan het juiste apparaat!

Mijn dochter is vegetarisch. Mijn man en zoon eten veel. En ik, ik ben constant op dieet.

Niet evident dus om maaltijden te bereiden. We hadden al snel plaats tekort in de koelkast. We stapelden de etenswaren op elkaar en vergaten producten die ergens achterin de koelkast waren beland!

Het werd tijd voor een nieuwe koelkast. Na lang zoeken vonden we het perfecte apparaat.

De koelkasten van het Indesit eXtra gamma zijn geweldig. Ze zijn perfect voor gezinnen zoals het onze en bieden eenvoudige en doeltreffende oplossingen.

Bijvoorbeeld het probleem van etenswaren die weggegooid moeten worden. Ik haat verspilling. De etenswaren bleven zich maar opstapelen in onze oude koelkast. We hadden geen overzicht meer en vergaten producten waarvan de houdbaarheidsdatum al lang verstreken was. Maar dankzij de handige uitschuifbare legplateaus in de eXtra koelkasten vinden we wat we zoeken in één oogopslag.

Etenswaren kunnen ook langer bewaard worden dankzij de Flexi Use Box. Dit is een kleine box die u overal kunt plaatsen: in de zone tussen -1 en 2°C voor vlees en vis te bewaren en in de zone tussen 4 en 6°C voor fruit en groenten te bewaren... Versheid en smaak worden langer behouden.

Zoals ik al zei, alle leden van ons gezin hebben zo hun eigen dieet. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Een oplossing die ik bedacht heb (en waar ik zoals veel moeders in uitblink), is om op voorhand te koken en daarna in te vriezen. Gelukkig kan ik het diepvriesgedeelte van onze nieuwe Indesit koel-vriescombinatie naar eigen behoefte indelen: Ik kan diepvriesladen verwijderen zodat ik extra ruimte heb om grote hoeveelheden etenswaren in te vriezen. Briljant!

Hier vindt u meer informatie over de eXtra koel-vriescombinaties van Indesit.