De was doen: zo eenvoudig als 1-2-3!

Intuïtieve apparaten maken het leven een stuk eenvoudiger.

De was doen: zo eenvoudig als 1-2-3!

Mijn vrouw is een heldin. Dat is echt waar.

Ze heeft een voltijdse baan, twee kinderen en doet daarnaast ook nog het hele huishouden. Natuurlijk draag ik ook mijn steentje bij, maar het ontbreekt mij aan de vaardigheden die zij heeft. Op mijn werk weet ik alles te plannen en twijfel ik niet om beslissingen te nemen. Maar als het om het huishouden gaat... Dan moet ik het meeste aan mijn vrouw vragen.

We verdelen de meeste taken (met een gezin is er elke dag opnieuw een waslijst aan taken die afgewerkt moet worden). Maar er zijn taken bij die alleen zij aankan.

Een van die taken is de was doen.

Om de een of andere reden ben ik volledig ontredderd als ik de wasmachine moet instellen. Ik ben gek op klussen, herstellingen uitvoeren en uitzoeken hoe dingen werken. Maar wasmachines? Een compleet mysterie voor mij.

Tenminste - vroeger. Nu hebben we een nieuwe wasmachine.

Om de dingen voor mijn vrouw wat eenvoudiger te maken, besloot ik een nieuwe wasmachine te kopen. Eigenlijk, eentje dat vooral voor mij wat eenvoudiger is. Bovendien werd het hoog tijd om de oude te vervangen. Na een tijdje zoeken op Google stuitte ik op het Innex gamma van Indesit. En daar vond ik precies waarnaar ik op zoek was.

Waarom?
Het is heel eenvoudig om een was te draaien.

Hoe werkt het?
Eerst het wasgoed in de machine stoppen.
En vervolgens op één knop drukken.

Dat is alles. Maar dan ook letterlijk alles.

Het is niet nodig om bij elke nieuwe was steeds opnieuw een programma in te stellen of aan knoppen te draaien. En 45 minuten later is de was perfect schoon.

Allemaal dankzij de ultra eenvoudige Push&Go-knop. Zelfs mij lukt het!

De was doen is nu zelfs zo eenvoudig dat ook onze zoon inspringt. Hij wil zijn moeder helpen (inderdaad, hij lijkt veel op zijn vader).

Natuurlijk heeft onze Indesit Innex wasmachine talloze andere programma's en functies (30° programma, Anti-geurprogramma, een inductiemotor en nog veel meer). Ik weet zeker dat mijn vrouw ze allemaal zal proberen. En ik? Ik ben perfect blij met de Push&Go-knop.

Mijn vrouw heeft wat extra tijd voor zichzelf, ik heb mijn angst voor wasmachines overwonnen en onze zoon draagt ook zijn steentje bij. Met deze wasmachine is iedereen een winnaar!

Hier vindt u meer informatie over het Innex gamma van Indesit.