Nieuwe wasmachine?
Wij helpen u de juiste te kiezen!

Er zijn weinig zekerheden in het leven. Het feit dat kleding vuil wordt en moet gewassen worden is er één!

Wij helpen u om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. In deze koopgids overlopen we verschillende factoren waarmee u rekening met moet houden voordat u uw wasmachine koopt.

Klaar? Laten we beginnen!

1. Pak het meetlint erbij!

Ruimte en tijd hebben één ding gemeen: we hebben altijd te weinig!

Voordat u uw apparaat koopt, controleer of u voldoende ruimte heeft. Vergeet niet om een een ruimte van ongeveer 10 cm te voorzien tussen de muur en het apparaat voor een goede beluchting.

Vergeet bovendien ook niet om de breedte van de deuren in uw huis op te meten! Het zou spijtig zijn dat uw gloednieuwe apparaat bij u thuis geleverd wordt en dan vast te stellen dat het niet door de deuren past!

2. Boven- of voorlader?

Er zijn twee types wasmachines: bovenlader en voorlader. Overweeg bij het maken van uw keuze hoe en waar u uw wasmachine zult gebruiken.

Weinig ruimte? Wellicht dat een bovenlader u dan helpt de kostbare ruimte optimaal te benutten.

Of misschien overweegt u ook de aanschaf van een droogautomaat die u bovenop de wasmachine wilt plaatsen: in dat geval is de voorlader de enige keuze.

Voorlader

Voorladers leveren uitstekende wasresultaten en verbruiken weinig water.

Zoals de naam al zegt, is de deuropening aan de voorzijde.

Bovenlader

Bij bovenladers kunt u het wasgoed gemakkelijker in- en uitladen.

Bovendien zorgt het ontwerp voor minder trillingen tijdens de wasprogramma's.

3. Weeg uw wasgoed

Misschien niet letterlijk (hoewel dat wel erg handig zou zijn), maar denk wel na over de gemiddelde hoeveelheid wasgoed dat u wast: dat bepaalt de grootte van de trommel van uw nieuwe apparaat en is de belangrijkste informatie die u nodig heeft bij de aankoop.

Tip: De grootte van de trommel verwijst altijd naar droog wasgoed, niet naar nat wasgoed. Dus als het apparaat waarin u geïnteresseerd bent een inhoud van 7 liter heeft, dan betekent dat, dat er voor ongeveer 7 kg aan droog wasgoed in de trommel kan. Natuurlijk weegt het wasgoed veel meer als het nat is, maar daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Hiermee is in de opgave van de inhoud al rekening gehouden.

4. Kies de extra's die u nodig heeft

Indesit wasmachines zijn uitgerust met talrijke functies, speciale cycli, opties of zelfs programma's die het water- en energieverbruik optimaliseren, enz.

Neem voor de aankoop de tijd om uit te zoeken wat voor u belangrijk is.

Hier volgt een overzicht.

Innex

2 seconden, 1 knop, 0 problemen

Haast? Het instellen van uw wasmachine duurt nu nog maar twee seconden. Maar dan ook letterlijk. Het volstaat om op de Push & Wash knop te drukken om de wasmachine in te schakelen en het wasprogramma “Gemengd 30°” te selecteren en te starten.

Of u nu katoenen of synthetische kleding wast, of beide, één eenvoudige druk op de Push & Go knop en uw Innex wasmachine doet de rest!

Extra Wash

Er bestaan geen vlekken die onverslaanbaar zijn.

Maar sommige vlekken zijn hardnekkig. Stop die vuile kleren in de wasmachine en selecteer het speciale Extra Wash-programma.
U kunt opgelucht adem halen: uw wasgoed is onberispelijk schoon!