Bent u op zoek naar een nieuwe was-droogcombinatie?

Bent u op zoek naar een nieuwe was-droogcombinatie?
Raadpleeg onze handige koopgids!

Was-droogcombinaties zijn heel praktisch. Ze combineren een wasmachine en een droogautomaat (zoals de naam doet vermoeden...) in één apparaat, waarmee u veel tijd bespaart.

Stop uw wasgoed in het apparaat en wanneer het programma klaar is, dan is uw wasgoed niet alleen proper, maar ook droog! Met deze koopgids doorloopt u een aantal stappen die u helpen het juiste apparaat te kiezen.

Klaar? Laten we beginnen!

1. Pak het meetlint erbij!

Ruimte en tijd hebben één ding gemeen: we hebben altijd te weinig!

Voordat u uw apparaat koopt, controleer of u voldoende ruimte heeft. Vergeet niet om een een ruimte van ongeveer 10 cm te voorzien tussen de muur en het apparaat voor een goede beluchting.

Vergeet bovendien ook niet om de breedte van de deuren in uw huis op te meten! Het zou spijtig zijn dat uw gloednieuwe apparaat bij u thuis geleverd wordt en dan vast te stellen dat het niet door de deuren past!

2. Weeg uw wasgoed

Misschien niet letterlijk (hoewel dat wel erg handig zou zijn), maar denk wel na over de gemiddelde hoeveelheid wasgoed dat u wast: dat bepaalt de grootte van de trommel van uw nieuwe apparaat en is de belangrijkste informatie die u nodig heeft bij de aankoop.

Tip: De grootte van de trommel verwijst altijd naar droog wasgoed, niet naar nat wasgoed. Dus als het apparaat waarin u geïnteresseerd bent een inhoud van 7 liter heeft, dan betekent dat, dat er voor ongeveer 7 kg aan droog wasgoed in de trommel kan. Natuurlijk weegt het wasgoed veel meer als het nat is, maar daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Hiermee is in de opgave van de inhoud al rekening gehouden.

3. Controleer de zwiersnelheid

De zwiersnelheid duidt het aantal toeren per minuut (tpm) aan, die de was-droogcombinatie kan bereiken. De waarde is meestal tussen 1000 en 1600 tpm. De zwierfase komt na de wasfase en vóór de droogfase. Tijdens het zwieren wordt water uit het wasgoed verwijderd.  Een hogere zwiersnelheid garandeert een beter zwierresultaat en een lagere snelheid behandelt uw wasgoed behoedzamer.

4. Kies de extra's die u nodig heeft

Indesit was-droogcombinaties zijn uitgerust met talrijke functies, speciale cycli, opties of zelfs programma's die het water- en energieverbruik optimaliseren, enz.

Neem voor de aankoop de tijd om uit te zoeken wat voor u belangrijk is.

Hier volgt een overzicht.

Innex

2 seconden, 1 druk op de knop, 0 problemen

Haast? Het instellen van uw was-droogcombinatie duurt nu nog maar twee seconden. Maar dan ook letterlijk. Het volstaat om op de Push & Wash & Dry knop te drukken om de was-droogcombinatie in te schakelen en het was- en droogprogramma “Gemengd 30°” te selecteren en te starten.

Of u nu katoenen of synthetische kleding wast, of beide, één eenvoudige druk op de Push & Wash & Dry knop en uw Innex was-droogcombinatie doet de rest!

Uitgestelde start

Bespaar geld!
Hier is een kleine tip om uw uitgaven te verlichten: de Indesit was-droogcombinaties zijn uitgerust met de optie uitgestelde start.
U kunt de machine vullen en laten starten op elk gewenst moment van de dag… of nacht.

Gebruik deze handige functie om de machine pas ‘s nachts te starten, of tijdens de daluren tegen een lager tarief, om meer te besparen!