Heeft u een nieuwe oven nodig?
We zijn er om u te helpen!

We zijn wat we eten, of niet soms? Dan is het toch logisch om een oven te kopen die het beste bij ons past.

De keuze voor de juiste oven kan een lastige opdracht zijn. Laat ons u helpen de juiste oven te kopen met deze handige koopgids.

Klaar? Laten we beginnen!

1. Wat heeft u nodig?
Oven of fornuis?

Wat is het verschil tussen een oven en een fornuis? Heel eenvoudig: Een oven is enkel een oven en een fornuis combineert een oven en een kookplaat.

Fornuizen zijn altijd vrijstaande apparaten.

2. Pak het meetlint erbij!

Zorg voordat u een nieuwe oven koopt dat u eerst de beschikbare ruimte heeft opgemeten. Dus pak het meetlint erbij om de juiste maten te noteren!

Vergeet bovendien ook niet om de breedte van de deuren in uw huis op te meten! Het zou spijtig zijn dat uw gloednieuwe apparaat bij u thuis geleverd wordt en dan vast te stellen dat het niet door de deuren past!

3. Denk na over zelfreinigende mogelijkheden

Jawel, ovens kunnen zichzelf reinigen! Hier volgt een beknopt overzicht van de belangrijkste zelfreinigingssystemen: hydrolyse of pyrolyse.

Hydrolyse

De hydrolyse zelfreinigende technologie gebruikt een speciale stoomcyclus om vet en vuil uit uw ovenruimte te verwijderen.

Pyrolyse

Dankzij de pyrolyse zelfreinigende technologie bereikt de oven een extreem hoge temperatuur waardoor voedselresten en vet worden omgezet in as, die vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een spons.

4. Kies de extra's die u nodig heeft

Net zoals de meeste apparaten bieden moderne ovens handige functies om u te helpen de chefkok in u de vrije loop te laten. Hier volgt een overzicht van de functies die de ovens van Indesit te bieden hebben.

Turn&Cook

Eén simpele beweging, 80 heerlijke recepten.

De nieuwe Turn&Cook functie van Indesit: Draai gewoon aan de knop van de oven waarna de oven in slechts één uur op 180°C een van de 80 heerlijke gerechten voor u bereidt.

Freasy Cook

Ideale oplossing voor het bereiden van bevroren voedingswaren zonder ze op voorhand te hoeven ontdooien.

Pizzafunctie

Perfecte pizza!
Met de pizzafunctie worden de temperatuur en de tijd van uw Indesit oven automatisch ingesteld, zodat u telkens opnieuw van een heerlijke, knapperige pizza kunt genieten!

Maar er is meer: U kunt de pizzafunctie ook gebruiken voor het bereiden van brood.

Moeiteloos reinigen met Click&Clean

Dankzij het Click&Clean systeem, kunt u de glazen binnendeur in slechts 2 stappen losmaken en gemakkelijk reinigen.