Het beste fornuis voor uw keuken?
Hieronder volgt een handige koopgids om u te helpen kiezen!

Fornuizen zijn een perfecte optie voor kleinere keukens. Als losstaand apparaat met zowel een kookplaat als een oven, zijn ze veelzijdig.

Bij de aankoop van een nieuw fornuis zijn er een paar factoren waarmee u rekening moet houden om voor u de beste keuze te maken. Gebruik deze handige koopgids om u te helpen kiezen!

1. Kies uw type fornuis

Indesit biedt 2 types: gas of elektrisch.

Gasfornuis

Gasfornuizen bieden de mogelijkheid om snel en met grote precisie te koken. U kunt gemakkelijk de vlam onder uw pan controleren en aanpassen. Wokgerechten zijn heel eenvoudig te bereiden op gas.

Tip: U heeft een erkende installateur nodig om het gasfornuis op een veilige manier aan te sluiten.

Elektrisch fornuis

Elektrische fornuizen profiteren van de veelzijdigheid en de voordelen van de hedendaagse technologie, en zijn vaak uitgerust met veel functies.

Indesit biedt elektrische fornuizen met een vitrokeramische kookplaat.

Vitrokeramische kookplaat

In het oog springend en minimalistisch. Vitrokeramische kookplaten beschikken over een elegant oppervlak van keramisch glas.
Daaronder bevinden zich een reeks metalen verwarmingselementen die de hitte naar de verschillende kookzones overbrengen, die op hun beurt de potten of pannen opwarmen. Door hun platte oppervlak zijn ze eenvoudig schoon te maken.

2. Pak het meetlint erbij!

Zorg voordat u een nieuw fornuis koopt dat u eerst de beschikbare ruimte heeft opgemeten. Dus pak het meetlint erbij om de juiste maten te noteren!

Tip: We raden aan om rondom het apparaat een vrije ruimte van 5 cm aan te houden om gemakkelijk te kunnen ventileren en te voorkomen dat het apparaat oververhit raakt.

Vergeet bovendien ook niet om de breedte van de deuren in uw huis op te meten! Het zou spijtig zijn dat uw gloednieuwe apparaat bij u thuis geleverd wordt en dan vast te stellen dat het niet door de deuren past!

3. Kies de extra's die u nodig heeft

Net zoals de meeste apparaten bieden moderne fornuizen handige functies om u te helpen de chefkok in u de vrije loop te laten.

Hier volgt een overzicht van de functies die de fornuizen van Indesit te bieden hebben.

Multichef

Zet moeiteloos een heerlijke maaltijd op tafel!
Multichef biedt een aantal unieke kookmethodes die u helpen om met gemak een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. 
Van een hartig stuk braadvlees en pizza tot knoflookbroodjes. Multichef regelt het voor u. Smakelijk!

Moeiteloos reinigen met Click&Clean

De oven van de Indesit fornuizen is uitgerust met een glazen binnendeur. Dankzij het Click&Clean systeem, kunt u de glazen binnendeur in slechts 2 stappen losmaken en gemakkelijk reinigen.