Op zoek naar een nieuwe diepvriezer?

koelen

Op zoek naar een nieuwe diepvriezer?
Wij helpen u de juiste te kiezen!

Voor sommigen is het vriesvak van de koelkast niet voldoende. Diepvriezers bieden veel meer ruimte en zijn ideaal als u in grote hoeveelheden en op voorhand kookt. 

Lees de tips in deze handige koopgids voordat u uw diepvriezer koopt.

1. Statisch of NoFrost

Een belangrijke factor om te overwegen voordat u uw diepvriezer koopt, is de technologie: statisch of NoFrost.

Statische koude is de meest klassieke. De koude lucht circuleert in de diepvriesruimte. Apparaten met deze technologie zijn geschikt voor kleine budgetten.

De NoFrost technologie garandeert een gelijkmatige verdeling van de koude lucht en voorkomt ijsvorming in uw diepvriezer. Resultaat: nooit meer ontdooien! Ijsblokjes kleven niet meer aan elkaar en etiketten op de verpakkingen blijven leesbaar.

2. Pak het meetlint erbij!

Tijd om het meetlint erbij te pakken. Zorg voordat u uw diepvriezer koopt dat u eerst de beschikbare ruimte heeft opgemeten. Gezien de verschillende types diepvriezers die er verkrijgbaar zijn, verschillen de afmetingen aanzienlijk.

Vergeet bovendien ook niet om de breedte van de deuren in uw huis op te meten! Het zou spijtig zijn dat uw gloednieuwe apparaat bij u thuis geleverd wordt en dan vast te stellen dat het niet door de deuren past!

Temperatuurcontrole

Uw voedsel is in goede handen.

De temperatuur in uw Indesit diepvriezer wordt voortdurend gemeten om de beste bewaaromstandigheden voor uw voedsel te garanderen. Een geluidssignaal waarschuwt u wanneer de temperatuur te hoog is.