Mijn wasmachine is een tijdmachine

Bespaar energie, water en tijd!

Mijn wasmachine is een tijdmachine

Mijn man en ik zaten onlangs bij elkaar om een lijst te maken van dingen die allemaal gedaan moeten worden. Toen de lijst klaar was, keken we naar alle punten op de lijst en realiseerden we ons dat er letterlijk te weinig uren in een dag zijn om ze allemaal uit te voeren.

U kent het wel: kinderen, werk, huishoudelijke taken, boodschappen doen, schoonmaken, koken, enz. Als we door een mirakel toch nog enige tijd over hebben, dan proberen we die tijd ook echt even te ontspannen. Een film kijken, een boek lezen, een romantisch diner voor twee…

Neem bijvoorbeeld het wasgoed. Dat blijft zich maar eindeloos opstapelen. Tegen de tijd dat ik de schone was uit de wasmachine haal, liggen er minstens alweer twee nieuwe ladingen wasgoed klaar. Het wassen van kleren kan tijdrovend zijn. En voor ouders is tijd een zeer kostbaar goed!

Hoe zit het met water en elektriciteit? Dat kostte ons een fortuin.

We hebben de to-dolijst maar even tijdelijk opzijgelegd en ons op iets anders geconcentreerd - een tijdmachine.

Jawel, een tijdmachine.

Een paar vrienden vertelden ons over de MyTime wasmachines van Indesit. Dat was precies wat we nodig hadden. We gooiden het oude apparaat meteen de deur uit en gingen op pad voor een MyTime.

Wat een groot verschil!

Deze wasmachine heeft uiterst snelle programma's, die variëren van 20 minuten (TWINTIG u leest het goed!) t.e.m. 59 minuten, afhankelijk van het soort wasgoed. Ik stop het wasgoed in de machine en voordat ik het weet komt het er spik en span uit.

Sinds we zijn overgestapt op My Time, wassen we vaker, maar hebben we veel meer vrije tijd!

Onze andere zorg waren de besparingen natuurlijk! Een niet zuinig apparaat vertaalt zich in extra kosten, maand na maand. En hoe heeft onze nieuwe wasmachine het tot nu toe gedaan?

Super goed!
Deze machine bespaart echt tijd zodat u meer kunt genieten van elk moment.

Hier vindt u meer informatie over de My Time wasmachines van Indesit.