Koken is leuk, maar opruimen niet.
Maar vanaf nu is het gemakkelijk en goedkoop!

Tijd is kostbaar: kies voor apparaten die uw leven gemakkelijker maken.

Koken is leuk, maar opruimen niet.
Maar vanaf nu is het gemakkelijk en goedkoop!

Ik vind koken heerlijk. Ik zoek op internet naar recepten en kijk bijna naar elk kookprogramma.

Het vinden van de juiste ingrediënten, ze te mengen en, vooral, er mijn persoonlijke toets aan toe te voegen, is mijn passie.

Wanneer ze dan in de oven staan, fascineert het mij hoe ze omgetoverd worden tot een heerlijk gerecht waar het hele gezin van smult.

Maar na het koken komt de vervelende taak van opruimen en schoonmaken. Daar is geen ontkomen aan.

Gelukkig heb ik dankzij een vriendin ongelofelijke apparaten gevonden. Toen ik haar vertelde dat ik een hekel heb aan het schoonmaken van het glas van mijn oven, adviseerde zij mij Indesit.

En het was liefde op het eerste gezicht! Het Aria gamma van Indesit heeft alles wat ik wil: elegant, functioneel en vooral eenvoudig in gebruik en betaalbaar. Natuurlijk zijn dit geweldige apparaten!

Nu kan ik het glas van mijn oven schoonmaken in een handomdraai. Ik kan het glas gemakkelijk in alle veiligheid verwijderen. Heel eenvoudig: ik druk op de zijkanten, het glas komt los en ik maak het schoon. Dat is alles! Niet nodig om zichzelf in allerlei bochten en posities te wringen om toch maar die moeilijk bereikbare vlek te verwijderen. Het is echt een fluitje van een cent.

Net als de meeste gezinnen hebben we een krap budget. Dankzij de Aria inbouwapparaten besparen we op ons energieverbruik. De oven realiseert belangrijke energiebesparingen!
Kortom, minder verspilling, meer besparingen en minder tijd om schoon te maken. Geweldig toch!

Hier vindt u meer informatie over de Aria inbouwovens van Indesit.