Denk aan uw budget. Kies energiezuinige apparaten!

Als het om besparen gaat, helpen alle kleine beetjes.

Denk aan uw budget. Kies energiezuinige apparaten!

Ik ben niet zo’n rekenwonder. Of eigenlijk helemaal niet. Maar, zoals alle mama’s, moet ik ons budget beheren.

Eén keer per maand zitten mijn man en ik bij elkaar om facturen, uitgaven en projecten te bespreken. Niet zo leuk maar wel noodzakelijk!

We hebben een lijst gemaakt met posten waarop we kunnen besparen. Eén ervan was het energieverbruik van onze huishoudapparaten. Niet zuinige apparaten verspillen energie, en in het geval van wasmachines of vaatwassers, ook water.

Binnen de kortste keren stapelt deze verspilling zich op en drukt zwaar op de kosten.

Met dit in ons achterhoofd gingen we op internet zoeken en spraken we hierover met vrienden. We waren op zoek naar betrouwbare, doeltreffende en zuinige apparaten. Gewoon apparaten die het leven gemakkelijker maken, niet moeilijker.

Na veel nadenken opteerden we voor de eXtra koel-vriescombinaties van Indesit.

Waarom? Heel simpel! Indesit produceert eenvoudige en betrouwbare producten die zich aan de dagelijkse behoeften van ons gezin aanpassen. Het eXtra gamma van Indesit is voorzien van functies die we ook echt gebruiken. En, bovendien, tegen een prijs binnen het bereik van gezinnen als het mijne.

Dankzij eXtra realiseren we mooie besparingen op lange termijn. En gezien de uiterst redelijke aankoopprijs is dit echt een win-winsituatie.

Nu we geld bespaard hebben met de aankoop van onze huishoudapparaten, en alle kleine energiebesparingen die we elke maand doen, vind ik een speciale traktatie wel op zijn plaats.

Hier vindt u meer informatie over de energiezuinige eXtra apparaten van Indesit.