Push & Go

Gemakkelijk drogen met slechts één druk op de knop!
  • Push & Go
  • Smart Iron
  • Easy Cleaning Filter
  • Invertermotor
  • Eenvoud binnen handbereik

    Druk gewoon op een knop en een specifiek algoritme bepaalt de juiste combinatie van temperatuur (stabiel gehouden op max. 45°C), trommelbewegingen en precisie van vochtigheidssensoren, om een ​​dagelijkse lading van 4kg gemengd wasgoed optimaal te drogen. Dit zorgt voor perfecte droogresultaten voor uw alledaagse katoenen en synthetische kleding.

  • Wanneer het nodig is om kreuken te verminderen voordat u gaat strijken, zorgt het Smart Iron-programma ervoor dat uw droge wasgoed minder gekreukt en buitengewoon gemakkelijk te strijken is. Nadat het programma is geselecteerd, wordt de lucht tot 50°C verwarmd om kreuken met maximale zorg te verminderen. Aan het einde van het Smart Iron-programma wordt de afkoelfase verkort zodat de vezels van de kleding ontspannen. Dit zorgt ervoor dat de kleding soepel en gemakkelijk kan gestreken worden.

  • Eenvoudiger en sneller reinigen van de condensorfilter dankzij het Easy Cleaning-systeem.

  • De invertermotor zorgt voor geavanceerdere prestaties en cycli die zijn aangepast om voor elk type stof te zorgen. De motor werkt met een variabele snelheid en zorgt ervoor dat de droogkast de bewegingen van de trommel perfect controleert, wat zorgt voor maximale efficiëntie en stiller drogen.

Design

Een elegante en moderne stijl

Indesit heeft een compleet gamma droogkasten beschikbaar in 3 verschillende configuraties, zodat u het model kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.

Geïntegreerde deurgreep

Geïntegreerde deurgreep

De geïntegreerde ergonomische deurgreep zorgt voor een gemakkelijke en veilige grip van de machine, en dit in perfecte harmonie met het design. Een perfecte synthese tussen comfort en design. De transparante deur van de droogkast is groter waardoor het in- en uitladen veel gemakkelijker is.

Bedieningspaneel

Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel is vergroot om de belangrijkste functies beter zichtbaar te maken en de programma's beter leesbaar. Bovendien zorgt het multifunctionele display voor onmiddellijke interactie met het apparaat, voor een vlotte en gemakkelijke toegang tot alle functies van de droogkast.

Drogen op maat, in minder tijd

Push & Go is het programma dat is ontworpen om uw wasgoed met één druk op de knop te drogen. De ideale bondgenoot om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken: perfect droog wasgoed in een paar eenvoudige stappen. En het onderhoud? Niets is eenvoudiger: de droogkast is uitgerust met een nieuwe condensorfilter die u snel en eenvoudig kunt reinigen.

Xpress 45’

Snel droogprogramma, ideaal voor hemden die doordeweeks worden gedragen en die op hoge snelheid gecentrifugeerd werden in de wasmachine.

Sportschoenen

Het ideale programma voor het drogen van sportschoenen van synthetisch materiaal of canvas.
Gebruik dit programma in combinatie met het meegeleverde schoenenrek.

Baby

Het zachte droogprogramma voor delicate stoffen en babykleding.

Hemden

Het programma dat speciaal is ontworpen voor het drogen van hemden (katoen, katoenmix en synthetisch).

Synthetisch

Het programma geschikt voor synthetische kleding.

Dekbedden

Dit programma is speciaal ontworpen voor het drogen van omvangrijke items, zoals dekbedden, om u te helpen ze jarenlang in de best mogelijke conditie te houden.

Antikreuk

Deze optie voegt een antikreukbehandeling toe aan het einde van de droogcyclus. Door de trommel met regelmatige tussenpozen te laten draaien, wordt de vorming van kreuken voorkomen.

Droogtijd

De handige optie waarmee u de droogtijd handmatig instelt, zodat u zelf de duur van de droogcyclus kunt kiezen.

Uitgestelde start

Met deze optie kunt u de start van het programma uitstellen door de droogautomaat in te stellen op een later gewenst tijdstip.