Voor een stralend schone vaat, tel gewoon tot 28.

Drie minuten om het broodtrommeltje voor de kids klaar te maken, vijf minuten om onverwachte gasten te ontvangen voor het avondeten en één minuut voor de final touch van de taart voor het feestje.

In het dagelijks leven telt élke minuut. En zeker in de keuken. Daarom hebben we bij Indesit een supersnelle vaatwasser bedacht. Om u en uw gezin altijd en snel op uw wenken te bedienen!

Gebruiksvriendelijk zodat iedereen zijn steentje bij kan dragen.

Push & Go

Eén druk op de Push & Go knop is voldoende om het nieuwe dagelijkse programma te activeren: afwassen en drogen zonder voorspoelen, met een schitterend resultaat.

Space management

Met de handige besteklade in de nieuwe Indesit vaatwassers en het ExtraSize-programma wordt de ruimte optimaal benut. Alles vindt zijn plaats, ook XXL items en groter keukengerei.

Extra Hygiëne

Dit programma is speciaal ontworpen voor maximale hygiëne. In 100 minuten en op een ideale temperatuur van 72°C wordt moeiteloos alle servies en kookgerei gereinigd. Het programma verwijdert 99,9999%* van de bacteriën en is daarmee de beste zorg voor uw gezin.

*Test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.

Automatische deuropening

Dankzij het nieuwe algoritme van temperatuurcontrole, gaat de deur van de vaatwasser automatisch 10° open aan het einde van de cyclus. Stoom ontsnapt veilig en uw vaat droogt op natuurlijke wijze. Deze technologie zorgt voor een verbetering van de droogprestaties met 25%.*

*In vergelijking met een statisch droogsysteem.