2 seconden, 1 knop, 0 problemen

Eén druk op de knop: meer is er niet nodig om het programma te selecteren en de wascyclus te starten. Zo eenvoudig is het.*

*1 keer drukken is nodig na het inschakelen van het apparaat.

 • Push & Go
 • Milieuvriendelijke besparingen
 • Inverter motor
 • Water Balance Plus
 • Push&Go

  Eén druk op de knop: meer is er niet nodig om het programma te selecteren en de wascyclus te starten. Zo eenvoudig is het.

 • Uw dagelijkse besparing

  Het 30° programma biedt dezelfde prestaties en wasresultaten als programma's met een hogere temperatuur, zodat u kunt genieten van fris, schoon wasgoed terwijl u geld bespaart en het milieu helpt.

 • Meer kracht voor uw wasmiddel

  De speciale trommelbewegingen zorgen ervoor om vlekken doeltreffend te verwijderen en de reinigingskracht van uw wasmiddel een extra impuls te geven. Elke omkering van de draairichting van de trommel is gekalibreerd om uw kleding met de grootste zorg te wassen voor een perfect schoon resultaat. De uitstekende motorcontrole vermindert de trillingen tijdens alle fases van de wascyclus, ook tijdens de zwierfase, voor een stillere werking.

 • Alleen het water dat u nodig heeft

  Een innovatieve sensor optimaliseert het waterverbruik gedurende het hele wasproces door alleen de hoeveelheid water te gebruiken dat nodig is voor de lading.
  U bespaart dus naast water ook de energie die nodig is om het te verwarmen.

Push & Go technologie

Turbo Programming Technology

Eén druk op de knop: meer is er niet nodig om het programma in te stellen en de wascyclus te starten. En 45 minuten later is de was schoon.

Antigeur programma

Met de innovatieve trommelbeweging, een extra spoeling aan het einde van het programma en constante controle over de temperatuur zorgen ervoor dat hardnekkige geuren, zoals nicotine, transpiratie of vet verwijderd worden.

Anti-vlek optie

Voor het nog grondiger verwijderen van verschillende soorten vlekken.;

 • Verwijderen van organische vlekken, zoals saus, dressing,
 • Verwijderen van vlekken zoals inkt en make-up.
 • Verwijderen van typische outdoor vlekken, zoals gras en modder.

Snel programma

Selecteer de tijd die voor u het beste uitkomt om de was te doen.

9 minuten : het snelste opfrisprogramma nu verkrijgbaar.

30 minuten: een kort wasprogramma op 30° C ideaal voor gemengde was.

1 uur : een wasprogramma op 60° C met een uitstekende combinatie van tijd en wasresultaten.

Snel vooruit

Als u plotseling de deur uit moet en uw wasmachine niet wilt aanlaten, druk dan op de knop Fast Forward (snel vooruit) waarna de machine het spoelen en centrifugeren overslaat om het programma na slechts 20 minuten te beëindigen.

Beddengoed programma

Om u te helpen tijd en geld te besparen, is er een delicaat programma om de zachtheid en het volume van uw beddengoed te behouden.

Zelfreiniging programma

Speciaal ontwikkeld om zonder speciale reinigingsmiddelen de binnenkant van de machine te reinigen. Door dit programma regelmatig uit te voeren zorgt u ervoor dat u de was doet in een machine die altijd schoon en hygiënisch is, en verbetert u de levensduur van de machine door op 90° alle voedselresten te verwijderen die mogelijke nare geurtjes veroorzaken.

Design

Italiaans design

Een uniek en functioneel design, betrouwbaar en eenvoudig: de Innex wasmachines zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Eenvoudig en intuïtief

Eenvoudig en intuïtief

Alles wat u nodig heeft In één oogopslag

Eén druk op de Push & Wash knop volstaat om de wasmachine in te schakelen en het wasprogramma “Gemengd 30°” te selecteren en te starten. U hoeft de wasmachine niet meer te programmeren, de Innex wasmachine doet dit voor u!

Al de ruimte die u nodig heeft (max. 10 kg)

Al de ruimte die u nodig heeft (max. 10 kg)

De extra grote deuropening van de Innex wasmachine (één van de grootste beschikbaar op de markt) zorgt ervoor dat u gemakkelijker de was in- en uit kunt laden. Bovendien is de deur voorzien van een ergonomische handgreep voor het comfortabel en moeiteloos openen en sluiten van de deur.