russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

2 seconden, 1 knop, 0 problemen

Slechts 1 enkele knop om de wasmachine in te schakelen
en het programma te selecteren en te starten.
 • Eco 30°
 • Inductiemotor
 • Water Balance+
 • Uw dagelijkse besparing

  Voor uw dagelijkse was zorgt een programma op 30° voor dezelfde resultaten als een wasprogramma op hogere temperaturen. Een enorme energiebesparing en de zekerheid dat u altijd frisse en schone kleding heeft.

 • Beter wasresultaat

  De speciale beweging van de trommel zorgt ervoor om op doeltreffende wijze vlekken te verwijderen en de reinigingskracht van uw wasmiddel een extra impuls te geven. Uw kleding wordt met de grootste zorg gewassen voor een perfect schoon resultaat.
  De inductiemotor vermindert de trillingen tijdens alle fases, ook tijdens de zwierfase, voor een stillere werking.

 • Geen druppel te veel

  Water is een kostbaar goed en de INNEX wasmachines uitgerust met de innovatieve sensor Water Balance + optimaliseren het verbruik gedurende het hele wasproces: van de eerste fase tot het spoelen gebruiken ze enkel de hoeveelheid water nodig voor de lading. Water besparen is ook energie besparen nodig om het op te warmen.

Push & Wash
technologie

Turbo Programming Technology

Slechts één druk op de knop en uw Innex wasmachine start meteen het wasprogramma, zelfs als de machine uitgeschakeld is.

Antigeur programma

Met de innovatieve trommelbeweging, een extra spoeling aan het einde van het programma en constante controle over de temperatuur zorgen ervoor dat hardnekkige geuren, zoals nicotine, transpiratie of vet verwijderd worden.

Anti-vlek optie

Voor het nog grondiger verwijderen van verschillende soorten vlekken.;

– Verwijderen van organische vlekken, zoals saus, dressing,   

– Verwijderen van vlekken zoals inkt en make-up. 

- Verwijderen van typische outdoor vlekken, zoals gras en modder.

Snel programma

Selecteer de tijd die voor u het beste uitkomt om de was te doen.

9 minuten : het snelste opfrisprogramma nu verkrijgbaar.

30 minuten: een kort wasprogramma op 30° C ideaal voor gemengde was.

1 uur : een wasprogramma op 60° C met een uitstekende combinatie van tijd en wasresultaten.

Snel vooruit

Als u plotseling de deur uit moet en uw wasmachine niet wilt aanlaten, druk dan op de knop Fast Forward (snel vooruit) waarna de machine het spoelen en centrifugeren overslaat om het programma na slechts 20 minuten te beëindigen.

Sportoptie

Drie speciaal ontworpen programma's voor alle sportkleding van het hele gezin garanderen perfecte, fris ruikende resultaten voor schoenen, gymspullen en technische stoffen/vezels.

Beddengoed programma

Om u te helpen tijd en geld te besparen, is er een delicaat programma om de zachtheid en het volume van uw beddengoed te behouden.

Zelfreiniging programma

Speciaal ontwikkeld om zonder speciale reinigingsmiddelen de binnenkant van de machine te reinigen. Door dit programma regelmatig uit te voeren zorgt u ervoor dat u de was doet in een machine die altijd schoon en hygiënisch is, en verbetert u de levensduur van de machine door op 90° alle voedselresten te verwijderen die mogelijke nare geurtjes veroorzaken.

Design

Italiaans design

Een uniek en functioneel design, betrouwbaar en eenvoudig: de Innex wasmachines zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Eenvoudig en intuïtief

Eenvoudig en intuïtief

Alles wat u nodig heeft In één oogopslag

Eén druk op de Push & Wash knop volstaat om de wasmachine in te schakelen en het wasprogramma “Gemengd 30°” te selecteren en te starten. U hoeft de wasmachine niet meer te programmeren, de Innex wasmachine doet dit voor u!

Al de ruimte die u nodig heeft (max. 10 kg)

Al de ruimte die u nodig heeft (max. 10 kg)

De extra grote deuropening van de Innex wasmachine (één van de grootste beschikbaar op de markt) zorgt ervoor dat u gemakkelijker de was in- en uit kunt laden. Bovendien is de deur voorzien van een ergonomische handgreep voor het comfortabel en moeiteloos openen en sluiten van de deur.