russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

De nieuwe vaatwassers voor vaat van alle afmetingen

eXtra programma, in slechts 1 uur
 • eXtra programma
 • Inductiemotor
 • eXtra Light optie
 • Om alles te kunnen afwassen, van S tot XL

  Gedaan met afwassen met de hand! Het eXtra programma wast vaat van grote afmetingen tot een hoogte van 53 cm af in slechts één uur: de braadslede van de oven, de filter van de dampkap, grote potten enz.

 • Voor optimale verdeling van het water

  De gecombineerde actie van de inductiemotor en het innovatieve hydraulische systeem garandeert perfecte resultaten in slechts één uur, zelfs bij hardnekkig vuil.

 • Een programma voor delicate vaat in een recordtijd

  De eXtra Light optie biedt de perfecte oplossing voor het afwassen van grote, delicate items. Eenmaal geactiveerd, past deze optie het programma aan de delicate vaat aan en garandeert perfecte resultaten in slechts één uur. U kunt uw delicate items met een gerust gemoed toevertrouwen aan de eXtra vaatwasser van Indesit.

Nieuw: Extra Hygiëne

Voor uw gemoedsrust

Dit nieuwe programma is speciaal ontworpen voor de vaat en het speelgoed van de baby grondig en hygiënisch af te wassen. Voor uw gemoedsrust.

Lift-up

Dankzij het Lift-up systeem kan de bovenste korf van de vaatwasser, zelfs gevuld, verhoogd of verlaagd worden. Op die manier kan de vaatwasser aangepast worden aan bijvoorbeeld hoge glazen in de bovenste korf of grote schotels in de onderste korf.

Light My Cycle

De lichtstraal op de grond geeft aan dat het programma start en knippert wanneer het programma afgelopen is. Voor uw comfort en veiligheid.
(Enkel beschikbaar op de integreerbare vaatwassers).

Design

Italiaans design

Een uniek en functioneel design, betrouwbaar en eenvoudig. 
De nieuwe vaatwassers zijn beschikbaar in inox en wit.

Maximale effectiviteit

Voor de EXtra-vaatwasser behoort handmatig voorspoelen tot het verleden: het voorspoelen wordt door de vaatwasser zelf gedaan met de programma's Eco en Normaal, waarbij maximale prestaties bereikt kunnen worden met deze automatische programma's, dankzij sensoren en de inverter motor, die alle vaatwasparameters optimaliseert.

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Het in- en uitruimen van een EXtra vaatwasser is eenvoudig en veilig, dankzij de rekken die voor maximale flexibiliteit ontwikkeld zijn en de gezamenlijke capaciteit hebben voor de vaat van maar liefst 14 personen. Voor grote potten verplaatst u eenvoudig de korven omhoog voor 3,5 cm aan extra ruimte.

Minimale verbruiksniveaus.

Met eXtra-vaatwassers is slechts 9 liter water (ongeveer 44% minder dan traditionele vaatwassers*) nodig om de vaat van maar liefst 14 personen af te wassen. De Indesit eXtra serie heeft ook maximale energiezuinigheid bereikt in Klasse A+++, wat absolute kwaliteit voor het wassen en drogen van de vaat garandeert met een energieverbruik van 20% minder dan A+. Minder kosten en ook beter voor het milieu, een positief impact voor iedereen.

* d.w.z. een vaatwasser die 16 liter water verbruikt.

Technologie en veiligheid

Alle eXtra-vaatwassers hebben technologisch geavanceerde systemen die tijdens het gebruik voor maximale gemoedsrust zorgen. De nieuwe virtuele sensor grijpt in bij schuimvorming of een verstopt filter door het aanpassen van de motorsnelheid en de watertoevoer om het probleem op te lossen zonder het wasprogramma te onderbreken. In het geval van plotselinge veranderingen in de waterdruk of een breuk in de waterleiding blokkeert de waterstop meteen de aanvoer van water door de kraan te sluiten, zodat de vaatwasser stopt. Anderzijds garandeert het overloopsysteem een slimme bediening van hoeveel water in de vaatwasser wordt aangevoerd. Als de noodzakelijke hoeveelheid water overschreden is, dan onderbreekt het systeem de werking van de vaatwasser om het overtollige water af te voeren.

Geruisloos

Indesit-vaatwassers werken geruisloos zodat u ongestoord met iets anders bezig kunt zijn. De nieuwe inverter motor en de geluidswerende materialen zorgen voor een geruisloze werking gedurende de nacht en reduceren het geluidsniveau tot 44 d(B)A, vergelijkbaar met zacht gesprek.

Programma's en opties

De nieuwe eXtra-vaatwassers hebben een ruime keuze aan programma's en mogelijkheden om aan alle wensen te voldoen: van het programma ECO tot INTENSIVE, van het RAPID 40 minuten programma tot de optie voor HALF VOL en UITGESTELDE START.

Betrouwbaarheid

De binnenkant van de nieuwe EXTRA vaatwassers zijn van 100% roestvrijstaal, een materiaal dat voor maximale was- en droogprestaties zorgt en perfecte hygiëne en langdurige betrouwbaarheid garandeert.