Nieuws

De nieuwe Eco Time wasmachine is de beste keuze in het besparen van water, tijd en energie: de Energy Saver optie, de 20°C Zone programma's en de water balance sensor garanderen een optimale wasresultaten met een maximale energiebesparing.Energie efficientie klasse

Indesit Eco Time wasmachines met Energieklasse A++ is de laatste van de prestaties van de Indesit EcoTime wasmachines, ontworpen om de maximale besparing te garanderen in elke wasfase en voor elke hoeveelheid wasgoed.

Bespaar Energie

De Energy Saver optie is ontworpen door Indesit om u te helpen besparen, u kunt tot 70% van de energie besparen in vergelijking met een 30°C katoen programma! Deze optie kan gebruikt worden in katoen, synthetische en jeans programma's. Zorgt voor de dezelfde resultaten als een 30°C was op lagere temperaturen.

Bespaar Tijd

Tijd besparen met de optie EcoTime: in te stellen op alle programma´s katoen en synthetisch, maakt deze optie het mogelijk om tot 3 kg licht vervuild wasgoed te wassen met een tijdsbesparing van 30% vergeleken met een normale Katoen cyclus.

Bespaar Water

De sensor Water Balance is actief tijdens elke wasfase. De sensor meet het gewicht van de lading en zorgt ervoor dat slechts de noodzakelijke hoeveelheid water in de trommel wordt genomen waardoor er meteen water en energie wordt bespaard omdat er minder water hoeft te worden verwarmd.

20° C Zone

In de 20º Zone zitten programma´s geschikt voor wassen op 20º. Er kan gekozen worden voor Katoen Standaard 20º, Mix Light 20º en Opfrissen 20º, afhankelijk van het type wasgoed, met wasresultaten die gelijk zijn aan een cyclus op 40º, een energiebesparing van 60% in vergelijking met een cyclus 40º.

Indesit Eco Time Wasmachines zijn ontwikkeld voor alle behoeften. Dankzij de perfecte mechanische ontwerp van de trommel zijn de Indesit wasmachines in staat om effectiever en beter de dagelijkse kleding te wassen, zelfs bij zeer snelle wasbeurten.

Speciale programma's

Jeans Programma, dit programma maakt het mogelijk om jeans grondig schoon te wassen zonder het risico op verkleuring of slijtage.

Express Programma, dit programma is het antwoord van Indesit op de eisen van de moderne tijd. Hiermee wordt een lading licht vervuild wasgoed (tot anderhalve kilo) weer opgefrist in slechts 15 minuten.

Speciaal Sport Schoenen Programma, Indesit heeft een technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om sportschoenen te wassen zonder ze te beschadigen.

The Sport Intensive and Sport Light programmes are designed to wash sport garments, whether more or less dirty, whilst caring for every type of fabric and delivering optimal wash results.

De water balance sensor is actief in alle fase van het programma, deze sensor meet het gewicht van de lading zodat de juiste hoeveelheid water in de wastrommel komt, hierdoor heeft u een minimaal energieverbruik in het verwarmen van water.


De maximale energiebesparing wordt bereikt bij het kiezen van de optie Energy Saver.
Aanbevolen voor licht vervuild wasgoed, in combinatie met de dagelijkse programma´s Katoen, Synthetisch en Jeans, zorgen ervoor dat dezelfde wasprestaties van wassen op 30º worden bereikt, terwijl de temperaturen lager liggen.