Terug naar de lijst

Wasmachine Indesit BTW D71253 (EU)Wasmachine Indesit BTW D71253 (EU)
zoom


Energy Saver Energy Saver
De optie Energy Saver op de programma´s katoen, synthetisch en jeans biedt het beste wasresultaat met een energiebesparing tot wel 70% (in vergelijking met een katoencyclus op 30°C).

Speciale programma's Speciale programma's
Het Outdoor Wear programma is speciaal ontworpen voor zogenaamde technische materialen, die worden gebruikt in de open lucht, zoals winddichte, waterdichte materialen, Gore-tex, polyester, nylon, etc. Vanaf nu kunnen deze materialen eenvoudig worden gewassen in de wasmachine terwijl de speciale eigenschappen (zoals waterdicht) niet hun werking verliezen. De prestaties en programmaduur zijn hetzelfde als bij een Synthetisch programma op 30 º, maar met extra finesse om het materiaal te respecteren en de vezels niet te beschadigen. Dankzij een lagere en geoptimaliseerde mechanische trommelbeweging, blijven de vezels onbeschadigd en wordt toch het beste wasresultaat behaald.

Speciale sport programma's Speciale sport programma's
Sport is één van de leukste manieren om je vrije tijd te besteden. Daarom bieden de nieuwe Indesit EcoTime wasmachines drie verschillende sportprogramma’s, voor elk type sport en elk type vuil. Deze programma’s zijn op maat gemaakt voor sportkleding die een speciale behandeling nodig heeft, en geven de beste wasprestaties zonder de stof en vezels te beschadigen.

Uitgestelde start Uitgestelde start
Met de uitgestelde startoptie kan je het begin van een wasprogramma tot wel 24u uitstellen. Stop de was in de machine, voeg wasmiddel toe en kies het programma en de machine begint op het door jou gewenste tijdstip.Technische informatiePrestaties

Energie-efficiëntie klasse : A+++
Wasresultaat : A
Centrifuge-efficiëntieklasse : C
Maximale toerental (tpm) : 1200
Geluidsniveau dB(A) : 58

Eigenschappen

Wascapaciteit (kg) : 6
Trommelinhoud (ltr) : 42
Kleur : Wit
Kleur van de deur : Wit
Display : Digitaal

Belangrijkste functies

Uitgestelde Start
Regeling Centrifugetoerental

Afmetingen

Hoogte (mm) : 900
Breedte (mm) : 400
Diepte (mm) : 600
Gewicht (Kg) : 57

Wasprogramma's en opties

Time Saver
Extra Spoelen optie